Despre noi

      Site-ul  www.autooptim.ro este inregistrat si administrat de compania SC PCNA SERVICE CARS SRL, cu scopul de a va prezenta cat mai eficient serviciile si produsele pe care le oferim. Cu o experienta in domeniul auto de peste 25 de ani echipa noastra va pune la dispozitie o gama foarte variata de piese auto originale si aftermarket ,  lubrifianti si aditivi de cea mai buna calitate.


      Magazinul online de piese auto ieftine www.autooptim.ro este conceput pentru a va oferi solutia optima pentru masina dumneavoastra , indiferet de marca si model , daca aveti nevoie de piese pentru revizie, schimb de filtre si ulei , kit de ambreiaj , kit de distributie , elemente de caroserie , acumulatori sau becuri xenon. In acest  fel nu veti mai fi nevoit sa va deplasati de la un magazin la altul, economisind timp, bani si energie. Puteti comanda simplu si rapid din fata calculatorului, iar piesele auto vor fi livrate oriunde in tara la adresa specificata de dumneavoastra in 24 de ore , sau le puteti ridica personal direct din punctele noastre de lucru .Pentru ca dorim sa raspundem optim cerintelor si exigentelor dumneavoastra in lista producatorilor nostrii se regasesc nume consacrate , astfel va punem la dispozitie doar piese auto calitative si competitive , incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata de profil din Romania. 


Personalul nostru va sta la dispozitie pentru consiliere, informatii si comenzi  prin intermediul  site-ului, email-ului si telefonic.
Va asteptam !

                                                                                                                                                          Cu respect
                                                                                                                                                          Echipa Autooptim