Promotii speciale

Magazin online de piese auto Bucuresti

Din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostrii, echipa autooptim.ro va pune la dispozitie un magazin online de piese auto, situat in Bucuresti, unde puteti gasi rapid si simplu tot ce aveti nevoie pentru masina dumneavoastra. Cu scopul de a ne satisface in totalitate clientii, comercializam piese auto de cea mai buna calitete oferind in acelas timp cele mai bune preturi.

accesorii auto ieftine

Accesorii auto ieftine

Pentru a fi condusa in conditii optime, masina dumneavoastra are nevoie de tot felul de accesorii si componente auto specifice fiecarei marci. De la sisteme de portbagaj, carlige de remorcare, suporti pentru biciclete, statii emisie-receptie, becuri, proiectoare, stergatoare, aditivi si multe altele, la autooptim.ro gasiti o gama foarte variata de accesorii auto ieftine si de cea mai buna calitate.

Vezi accesorii auto ieftine

placute de frana

Placute de frana

Ca si celelalte componente ale sistemului de franare, placutele de frana au o importanta vitala in ceea ce priveste siguranta soferului, pasagerilor, dar si a celorlalti participanti la trafic. Se recomanda o verificare periodica a placutelor de frana si inlocuirea acestora cu piese noi, pentru a evita incidente neplacute sau chiar accidente grave. La noi gasiti placute de frana ieftine, pentru orice model de masina.

Vezi placute de frana

kit distributie auto

Kit distributie

Sistemul de distributie al motorului este cel mai important element pentru functionarea acestuia in conditii optime. Degradarea sau ruperea oricarei componente a unui kit de distributie poate produce avarii iremediabile motorului . De aceea este recomandat sa se schimbe kitul de distributie si dupa caz pompa de apa conform intervalelor de timp/kilometrii, indicat in manualul fiecarui autoturism.

Vezi kit-uri distributie

disc ambreiaj

Disc ambreiaj

Sistemul de ambreiaj al unui autoturism, are rolul de a cupla si decupla legatura dintre motor si cutia de viteze, permitand astfel schimbarea treptelor de viteza. Prin intermediul prizei directe, cuplata la ambreiaj, se transmite miscarea de rotatie a motorului catre cutia de viteze, care transforma miscarea de rotatie in miscare de translatie, astfel prin intermediul planetarelor masina este pusa in miscare.

Vezi discuri ambreiaj

Magazin piese auto Bucuresti si accesorii auto ieftine | autooptim.ro

Recent adăugate